Categories
Свържете се с нас

Yingfengyuan индустриална група ограничена

Добави: No.159 Фуджоу пътищата север, Кингдао-266000, Китай

ТЕЛ: +0086-532-85986513

ФАКС: +0086-532-85988713

 

Камък компания:

МОБ: +86-151-6606-2866

E-mail: sinoystone@aliyun.com

WEB: http://www.sinoystone.com

 

Химическа компания:

МОБ: +86-18660259678

E-mail: yfychemical@yahoo.com

WEB: http://www.yingfengyuan.cn

News

Начало > Новини > Съдържание

Камък покупка материал стандарт

Камък за да видите: просто око наблюдение на структурата на повърхността на камък. Като цяло фина текстура на фин материал има деликатна текстура, която е най-добрият материал за камъка. Каменни материали на груби зърно и неравни зърнеста структура е с лош външен вид и механичните свойства не са еднакви, и качеството е малко по-зле. В допълнение естествен камък поради влиянието на геоложки процеси често в която някои от тънки вени, микро пукнатини, камък най-склонни към руптура покрай тези сайтове, трябва да се обърне внимание на отстрани. Що се отнася до липсата на ръба ъгъл е по-красива, трябва да се обърне внимание на избора.

Две количества: а именно размерът на обема на камък, така че да не влияят заплитания, или причинени от заплитания модели, шарки, линии, деформации, засягащи декоративен ефект.

: слушам да слушате три каменни ударни звук. Общо казано качеството е добро, вътрешни компактен и униформа и не микро пукнатини на камък, ударни звука хрупкави и сладки; Напротив ако там е не камък вътрешен микро пукнатини или фини вени или дължи на атмосферните влияния, причинени от контакт между частиците хлабав, после почука на звука.

: четири теста е прост тест метод за тестване на качеството на камък. Обикновено в камък на една малка капка на мастило, като мастилото бързо разпространение около излужване, това означава, че хлабав частици вътре в камъка или съществуването на микроскопични пукнатини, каменни качеството е лошо; Напротив, ако мастилото капки на същото място без движещ се, гъста консистенция от камък.